• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Musik til bryllup

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Ved et bryllup er det vigtigt at der er styr på alle detaljerne.
Absolute Party er et af de mest professionelle og strukturerede bands i landet, der leverer bryllupsunderholdning. Med os kan man altid stole på at aftenen forløber som planlagt, når I bestiller vores musik til bryllup.

Det er jeres bryllup

Et bryllup er noget man kun får lov at fejre én gang, derfor er det også utroligt vigtigt at alle får en rigtig god aften. Når man booker musik til sit bryllup skal Alt være i orden. I Absolute Party går vi meget højt op i altid at levere bryllupsmusik af den højeste kvalitet og lige den bryllupsfest I går og drømmer om.
Vi skræddersyer gerne en koncert til jeres bryllup, så vi spiller præcis den musik I og jeres gæster gerne vil høre. For os handler det om, sammen med jer, at skabe en aften der lever op til alle jeres forventninger, og musik til jeres bryllup som gæsterne snakker om længe efter.

Danmarks bedste bryllupsband

Når vi spiller med vores partyband rundt omkring i landet, medbringer vi altid et top professionelt lysshow samt lydudstyr, der sikrer live musik med professionel vellyd – og vi leverer fra første nummer en energi, der ikke er til at modstå.

Absolute Party er sandsynligvis Danmarks mest erfarne partyband – mere end 3.000 koncerter fornægter sig ikke, og vi har den ekspertise og erfaring der skal til for at sikre den underholdning til bryllup, der gør jeres fest til noget helt særligt.

Vi er utroligt fleksible, og vi kan levere mange forskellige løsninger. Alt efter hvor meget udstyr vi skal have med, hvor langt der er og hvilken løsning I ønsker, så varierer vores pris. Derfor kan det være svært at fortælle jer den præcise pris for at få et band til jeres fest uden at snakke sammen. Skriv til os her på siden for at få et uforpligtende tilbud. Vi vil meget gerne vejlede jer i forhold til hvilken løsning der passer bedst til jeres ønsker og budget. Ønskes der livemusik under maden eller DJ efter bandet, så udbyder vi flere pakkeløsninger, der indeholder dette.

Band til bryllup med garanti!

Noget af det værste der kan ske til ens fest, er at festbandet pludselig aflyser på dagen. Det sker ikke, hvis I booker Absolute Party til at stå for musikken til jeres fest. Vi giver nemlig en aflysningsgaranti, så I er sikret den rette musik til bryllup, som I har bestilt.

Vi arbejder sammen med flere andre partybands, der alle sammen
lever op til vores høje standarder for professionalitet og kvalitet. Hvis det utænkelige skulle ske, og vi af en eller anden grund skulle blive ude af stand til at optræde for jer, så garanterer vi, at der står et andet partyband klar i vores sted, så jeres aften er sikret.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner