Bryllupsband

 • Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Bryllupsband

Få mest ud af jeres bryllupsband

På den store dag er musikken et af de vigtigste elementer for, at I får en forrygende fest, der aldrig går i glemmebogen.
Derfor er det også enormt vigtigt hvilket band man vælger. Når man kigger på forskellige bryllupbands, så kan det være svært at se forskellen, og endnu sværere at vurderer om det er et godt bryllupsband man har valgt. Så hvad skal man kigge efter?

Her på siden har vi valgt at skrive nogle af de ting der adskiller os fra andre bands, det er de ting vores kunder roser os for, og det er disse ting som vi går aller mest op i at gøre godt.

1. Dygtige musikere

Det siger sig selv at det vigtigste er at ens bryllupsband lyder godt. Dygtige musikere er grundstenen i alle bands, og hvis niveauet er rigtig højt, så kan live musik noget som man ikke finder andre steder. Når musikerne er rigtig dygtige, så er det ikke kun en fest hvor man danser til en sang man godt kan lide, men i stedet en kæmpe oplevelse hvor man tænker WOW! når guitaristen spiller solo, eller når trommeslageren lægger et super fedt groove.

I absolute Party er alle vores musikere blandt eliten i Danmark, og vi er alle meget aktive i musik miljøet. Det er efterhånden svært at gå ud og se en koncert med et større dansk navn uden, at der på scenen står en musiker med tilknytning til Absolute Party og mange brudepar fremhæver hvor fedt det er at stå på Roskilde Festival og pludselig se guitaristen fra ens bryllup på scenen. Det høje niveau i bandet kan både ses og høres, når vi er ude og vi giver os altid 100% når man hyrer os til at komme og spille.

2. Erfaring og planlægning

Til et bryllup er der tusind ting, der alle sammen skal fungere sammen før man får en god aften. Alle mennesker har en forventning om hvordan deres drømmebryllup ser ud, og håber at det bliver en uforglemmelig aften. Det værste der kan ske er at have et band til at traske rundt, lave larm, fylde for meget og se uprofessionelle ud.

Sandheden er at langt de fleste der spiller i et bryllupsband, kun gør det som en hobby. Til dagligt spiller de slet ikke musik, men har et helt almindelig arbejde. Det betyder også at de på et år, ofte kun spiller til 10-15 bryllupper, og sjældent når hen til et punkt hvor de virkelig får sat alting i system, men planlægger i stedet tingene lidt løbende. Det betyder flere fejl, og generelt en dårligere oplevelse.

Vi har f.eks. mange, mange gange måtte rykke ud i sidste øjeblik for at redde et bryllup, hvor der stod et band der lige havde glemt en stortrommepedal eller en guitar forstærker. Absolute Party er et af de mest populære bryllupsbands i landet og vi spiller hvert år i nærheden af 300 bryllupper. Derfor er alt hvad vi gør utroligt gennemtænkt og vi kan i mange tilfælde redde festen, hvor den ellers ville falde helt fra hinanden. Et godt eksempel er at vi medbringer en værktøjskasse med backup af de første 200 små ting, der kan gå i stykker på vores udstyr. Det har vi endnu ikke mødt et eneste andet band der gør.

Hos os får man også altid kontrakt på hele vores aftale, rådgivning, hjælp til planlægning og en aflysningsgaranti. Så selv hvis det af en eller anden grund skulle blive helt umuligt for os at komme og spille, så sikrer vi at der med 100% sikkerhed står et bryllupsband klar og spiller for jer, der hvor I har booket os. Et eksempel på dette er at vi en gang har stået hvor storebæltsbroen blev lukket lige for næsen af os pga. vind og simpelthen ikke var i stand til at komme over til Skagen, hvor vi skulle spille om aftenen. 45 min. senere havde vi samlet et andet band af vores kollegaer der allerede var i Jylland, og de stod klar i SKagen på det aftalte tidspunkt, spillede til den store guldmedalje og brylluppet var reddet.

Book band bryllup

Ikke to bryllupper er ens, og derfor vil prisen for at hyre vores bryllupsband også altid være afhængig af:

 • Hvilket udstyr skal vi medbringe?
 • Hvor langt skal vi køre?
 • Hvor længe skal vi spille?

Absolute Party er sat i verden for at levere den helt rette musik til landets mange bryllupper. Vi er fleksible med både at tilbyde livemusik under middagen og en DJ, når orkesteret er gået hjem.

Vi elsker selv musik og har derfor en oprigtig interesse i at levere det bryllupsband, der skaber et fyldt dansegulv til jeres bryllupsfest.

Book band til bryllup

Kontakt os på 27573670 for at høre mere om, hvordan I kan booke vores band til jeres bryllup, så I ikke går ned på musikken, den dag I siger ja til hinanden.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner