• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Bryllupsunderholdning

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Få den perfekte underholdning til dit bryllup

Musikken er en af de vigtigste elementer for, at en bryllupsfest bliver så sjov og forrygende som det overhovedet er muligt. Derfor tilbyder Absolute Party at levere den bryllupsunderholdning, som brudeparret måtte ønske sig.
Vores band har specialiseret sig i at levere underholdning til bryllup, der opfylder et hvert behov for musik til festen. Vi kan både spille alle de gamle superhits, men også helt nye numre fra kunstnere som Pharell, Medina, Rasmus Seebach, Bruno Mars, Kings og Leon, samt alle de andre, det afhænger fuldstændig af, hvad der ønskes til det pågældende bryllup.

Festunderholdning bryllup

Absolute Party er sat i verden for at spille musik, der giver fyldte dansegulve og efterfølgende ømme dansetæer. Vi elsker både musik og bryllupper, da begge dele er festelige ellementer, der giver glade mennesker mulighed for at give den fuld gas til den lyse morgen. Professionel bryllupsunderholdning er kendetegnet ved, at der leveres et show, der skaber godt humør på tværs af alle aldersgrupper. Det leverer Absolute Party uanset om vi skal spille afdæmpet under isen eller fyre den for vildt af til brudevalsen.

Hvis I gerne vil have dinnermusik til festen, så læs mere her: Dinnermusik

Du kan læse mere om vores DJ-pakker her: DJ som Dinnermusik

Bryllup underholdning

Der er aldrig to bryllupper, der forløber ens. Derfor er det heller ikke muligt at give en fast pris på vores bryllupsunderholdning. Vi udregner altid en pris efter hvor langt vi skal køre, hvor længe vi skal spille og hvor meget udstyr vi skal medbringe.

Kontakt os på 27573670 for at høre mere om, hvordan I kan booke vores band til at levere den bryllupsunderholdning, der er kronen på værket, den dag I skal giftes.

 

Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner