musik-til-fest

 • Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Musik til fest

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Når man skal booke underholdning til fest, så er det vigtigt at musikken passer til en selv og gæsterne. Når det gælder musik til fest, er der mange partybands som bare spiller de samme numre HVER gang. Sådan er det ikke i Absolute Party. Da alle vores musikere er professionelle og ekstremt erfarne, så har vi et langt større repertoire end andre bands, og kan vitterligt spille ALT. Er der nogle bestemte numre I gerne vil have at vi spiller, så siger I bare til. Underholdning til fest handler om at tage den energi og glæde der er i bandet og give den videre til publikum. Med Absolute Party får I musik af den højeste kvalitet og et show i verdensklasse.

Førsteklasses Underholdning til fest

Absolute Party leverer musik til fester i alle størrelser. Vi er et af landets mest erfarne partybands og har leveret festmusik til over 3.000 koncerter. Festmusik er ikke kun vores job, vi brænder oprigtig for at give et fantastisk og unikt show til alle der booker os. Her får du musik til fest med indlevelse og ægte spilleglæde.

Når man hyrer vores partyband, går vi meget op i at lytte til, hvilken fest I gerne vil have og sammen med jer skabe den perfekte aften for jer og jeres gæster. Vi prøver at rådgive jer bedst muligt, så I ikke kun får musik, men også en samarbejdspartner der løfter hele jeres fest og sikrer at I får den bedste underholdning til jeres fest, som det er muligt for et band at give.

Generelt er Absolute Party blevet rigtig populære, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder også at man ofte skal være ude i god tid for at booke os. Specielt julefrokoster skal man booke i god tid. Absolute Party er blevet meget kendte blandt firmaer for at levere noget af den bedste Underholdning til julefrokost man kan finde i landet. Læs mere om Underholdning til julefrokost her.

Musik til fest i alle størelser

Vi leverer mange forskellige pakker med underholdning til fest. Hos os kan man booke pakker helt ned fra en enkelt solomusiker, og op til store opsætninger med 20 musikere, lydfolk, lysshows og større scene opsætninger. Vores mest populære pakke er vores trio kombineret med dinnermusik. Her får man rigtig meget for pengene, og musik til hele festen. Vi har selv udstyr til fester med op til 1000 mennesker og ved større arrangementer har vi faste samarbejdspartnere, som leverer de helt store lyd og lys produktioner. Hvis I har spørgsmål omkring jeres arrangement, så giv os gerne et kald til en snak om underholdningen. Vi vejleder gerne, så I får den bedst mulige fest.

Står du og mangler underholdning til dit bryllup, så er vi rigtig gode til at skabe den helt rigtige stemning for både jer og jeres gæster. Læs mere om musik til bryllup her

Professionel musik til fest

Når man hyrer et professionelt band til at stå for underholdningen til festen, så får man noget helt andet end det andre bands leverer. Vores show er bygget op, så dansegulvet vil være fyldt fra første nummer. Vi har styr på alle detaljerne og alle aftaler bliver overholdet hver eneste gang. Booker du underholdning til fest hos os, så får du ikke kun musik til fest, men en oplevelse, et show, professionel vejledning og en struktureret planlægning.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner