Musik til julefrokost.

 • Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Musik til julefrokost

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Når man booker musik til julefrokosten, så kræver det et band der kan spille til et bredt publikum af forskellige mennesker. Underholdning til julefrokost handler om at levere et show på tværs af aldersgrupper og med energi i hvert eneste nummer. Absolut Party brænder igennem både musikalsk og på scenen med underholdning julefrokost. Hvis jeres julefrokost skal ende med at alle gæsterne fyrer den af på dansegulvet, så er I kommet til det rigtige sted. Det er her man skal booke musik til julefrokost.

Skal du holde bryllup? så klik her for at læse mere om vores musik til bryllup

Professionel underholdning til julefrokosten

At finde underholdning til julefrokost, er ikke kun et spørgsmål om at finde et band der spiller godt. Det er også et spørgsmål om at finde et band der kan løfte opgaven. Uanset hvor godt man spiller, så lyder det ikke særlig godt hvis man står og spiler for 600 mennesker, med et lydanlæg der kun egner sig til 100 mennesker.

Absolute Party er et professionelt partyband med stor erfaring indenfor musik til julefrokoster og firmafester. Derfor har vi investeret mange penge i vores lyd, lys og teknik. Til større julefrokoster medbringer vi altid en lydmand, samt vores lysshow og kvalitets PA anlæg. Så I er garanteret at I både får musik til jeres julefrokost, der lyder fantastisk, og et show i verdensklasse.

Musik til julefrokost for alle

Årets julefrokost er typisk det tidspunkt, hvor man samler alle medarbejderne. Det betyder også at det er fester med meget forskellige mennesker samlet ét sted. Det stiller store krav til den Julefrokost underholdning man har booket. Der skal være noget til alle. I absolute Party har vi et enormt bredt repertoire. De fleste bands har 30-40 numre, som de spiller hver gang uanset publikum. I absolute party har vi over 2000 numre på repertoiret, og kan hele tiden dreje os ind efter hvad der holder gæsterne på dansegulvet. Det betyder også at vi levere noget af det vigtigste man overhovedet kan få til en julefrokost.
VI samler festen!

Målet med julefrokosten er oftest at bringe kollegaer sammen på tværs af de sociale cirkler de normalt er i. Det er her hvor vi er bedst. Vi går målrettet efter at spille bredt, og rammer mange forskellige menneskers musik smag. Når man booker band til julefrokost hos os, så får man et helstøbt show med glæde samt energi der går lige i dansegulvet.

Vi går altid meget op i at vejlede dem der booker musik hos os. Læs her vores 10 gode råd til julefrokosten: underholdning til julefrokost 10 gode råd

Underholdning til julefrokost med Garanti

Noget af det værste der kan ske til ens fest er, at det band julefrokost, der er bestilt pludselig aflyser på dagen. Det sker ikke, hvis I booker Absolute Party til at stå for musikken til jeres fest. Vi giver nemlig en aflysningsgaranti.

Vi arbejder sammen med flere andre partybands, der alle sammen lever op til vores høje standarder for professionalitet og kvalitet. Hvis det utænkelige skulle ske, og vi af en eller anden grund skulle blive ude af stand til at optræde for jer, så garanterer vi, at der står et andet partyband klar i vores sted, så jeres festunderholdning julefrokost er sikret.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner