underholdning-til-julefrokost

 • Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Underholdning til julefrokost

Kvalitetsmusik!

Slå dig løs og lad Absolute Party stå for din underholdning til julefrokost.

Julefrokosten er en af årets højdepunkter, og det er derfor vigtigt at alle ting spiller, når festen er i gang.

Absolute Party er et professionelt band bestående af musikere, som udelukkende lever af at spille musik. Bandet har stor erfaring med alle former for livemusik og er dit valg, hvis du gerne vil have gang i din julefrokost. Det er vigtigt for os at levere den løsning, som netop I går og drømmer om, og vi skræddersyer derfor altid musikken og underholdningen til jeres arrangement.

Vi sikrer det festlige humør til både store og små julefrokoster, og I er altså i trygge hænder, når I booker Absolute Party til at levere julefrokost underholdning. Vores band sørger ikke kun for at sætte festen i gang og holde jer på dansegulvet med det ene hit efter det andet, vi sikrer også professionel vellyd hele aftenen. Netop god lyd er et af de højeste prioriteter hos os, når vi rykker ud til jeres julefrokost

Den årlige julefrokost er begivenheden, der for alvor ryster dig og dine kollegaer sammen. Her sammensætter vi et musikalsk repertoire, som tager højde for, at musiksmagen er forskellig alt efter, om der er yngre eller ældre til stede. Nogle sværger til Elvis andre til Medina. Kort sagt spiller vi så bredt, at jeres julefrokost bliver en oplevelse for alle aldersgrupper.
Prisen for vores julefrokost underholdning afhænger af, hvor festen afholdes, og hvor længe vi skal spille.

Underholdning til julefrokost

Hos Absolute Party vil vi gerne levere den bedste løsning til jer, hver gang. Det er derfor vigtigt for os, at vores underholdning altid er af den bedste kvalitet. Vores band er derfor sat i verden for at levere den live musik, alle julefrokostdeltagere kan stå 100 % inden for.

Med vores aflysningsgaranti er du altid sikker på, at få den vare, som du betaler for. I tilfælde af sygdom eller andet som gør at bandet ikke kan spille, sender vi altid et andet band som stedfortræder. Du er derfor altid sikker på, at din julefrokost underholdning vil forløbe glat og uden problemer.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din julefrokost med underholdning.
Tlf. 27 57 36 70.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner