• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Pakkeløsninger: Dinnermusik, DJ & Tryllekunstner

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

At booke en pakkeløsning med både dinnermusik, band eller DJ, kan være en rigtig god idé, når man gerne vil have musik hele dagen/aftenen til ens arrangement.
Ved underholdning til fest og livemusik, så vil der oftest være brug for at opsætte forskelligt lyd og lys udstyr.
Når man booker det hele ét sted, så kan det samme udstyr bruges hele aftenen, og der er ikke en masse der skal sættes op og pilles ned til de forskellige indslag. Når man booker dinnermusik, så vil det også være sådan at man kan sætte det meste af udstyret op inden gæsterne ankommer og bruge det til alle de forskellige indslag man selv har i løbet af middagen.

Dinnermusik

Dinnermusik fungerer som et behageligt bagtæppe til god mad og godt selskab, uanset om der er tale om et jazzband på et podium i midten af festlokalet eller en hyggepianist i et hjørne ved siden af buffeten.

Man vil typisk vælge imellem enten en pianist, eller en guitarist. Hos Absolute Party har vi begge dele og man kan frit vælge. Men normalt anbefaler vi en guitarist under middagen, da det virker mere eksklusivt og lækkert.
Tidligere var det meget traditionelt at have en pianist under middagen, men efterhånden er det gået af mode, og guitaristerne er blevet meget mere populære.
Hvis I gerne vil have dinnermusik til festen, så læs mere her: Dinnermusik

DJ som dinnermusik

Hvis man ønsker at have DJ på hele aftenen, så kan man også vælge at DJ'en skal stå for dinnermusikken.
En DJ kan gøre det samme for festen, som live dinnermusik kan. Dog vil DJ'en ikke kunne spille med på eventuelle festsange eller andre indslag. Ofte vil man kombinere DJ'en med et band, men vores DJ's kan også alle sammen bookes uden band.
Du kan læse mere om vores DJ-pakker her: DJ som Dinnermusik

DJ efter band

Noget der er blevet meget populært, det er at have en DJ, der går på efter bandet. Så kan festen fortsætte til den lyse morgen.
Vores DJ's medbringer altid et fedt lysshow og tonsvis af numre der sætter gang i dansegulvet.
Hvis I har ønsker til bestemte numre, som I gerne vil høre, så sørger DJ'en selvfølgelig for at have dem med på aftenen.
Men ellers er der næsten ikke det nummer der ikke allerede er i vores biblioteker, så I og jeres gæster kommer bare med alle de ønsker I måtte have, så skal DJ'en nok finde det frem til jer. Læs mere om DJ i kombination med band her: DJ & band


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner