• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

DINNERMUSIK & BAND

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Dinnermusik er en kunst i sig selv. Når man sørger for at der er rigtig god dinnermusik, så kan det løfte hele festen. En dygtig og erfaren musiker kan læse jer og jeres gæster og langsomt bygge festen op under middagen. Til at starte med spiller man oftest meget afdæmpet dinnermusik, helst instrumentalsk og kun lige højt nok til at lægge en bund. Senere kan man så tilføje sang, og bygge stemningen op med få, rigtig gode, udvalgte numre. Men altid sådan at folk nemt kan snakke sammen. Dinnermusikken må aldrig fylde for meget eller larme.
Når man er nået frem til hovedretten, så kan man begynde at spille numre der får folk til at vippe med foden og sidde og rocke lidt med. Det bygger stemningen op og gør at når man går fra bords, så glæder alle gæsterne sig til at komme ud på dansegulvet.

Dinnermusik og sange fra gæsterne

Der er tit gæster der har skrevet sange til festen. Når vi leverer dinnermusik, så er vores musikere nogle af de dygtigste i landet, og de vil selvfølgelig gerne spille med på de medbragte sange. Hvis man skal være helt sikker på at musikeren kan spille med, så skal toastmasteren sende en liste med sangene senest to uger før festen. Men selvom det ikke sker, (hvilket det sjældent gør) så kan vores musikere i 90% af tilfældene stadig spille med. Hvis toastmasteren sørger for at informere os om at der sange, så kan vi oftest nå at lære sangen lynhurtigt. Det tager os typisk omkring 5 minutter, hvis vi ikke kender den i forvejen. Men hvis man vil være helt sikker, så send os jeres ønsker til dinnermusik inden festen. På den måde kan vi forberede os, og der er trods alt lavet utroligt meget musik, så det er umuligt at kende alle numre i hele verden.

Det samme gælder hvis I selv har et nummer, I gerne vil have at vi synger eller spiller under middagen for jer.
Hvis I sørger for at fortælle os hvad I gerne vil høre, så spiller vi det med glæde for jer. Vores musikere er meget erfarne og dygtige, så der er næsten ingen grænser for hvilke numre vi kan spille. I ønsker bare løs.

Dinnermusik med guitarist

Når man booker dinnermusik, så kan man oftest vælge imellem en guitarist eller en pianist. Vi anbefaler normalt at man vælger en guitarist. Det lyder utroligt lækkert og giver en rigtig god stemning under middagen. Det er efterhånden gået lidt af mode med pianister, guitarister vil ofte løfte jeres fest og få det til at lyde mere eksklusivt. Når det kommer til at spille med på sange og andet i den stil, så kan vores guitarister alt det som en pianist ville kunne.

Dinnermusik med pianist

Selvom vi anbefaler guitarist under middagen, så har vi også flere meget dygtige middagspianister tilknyttet bandet.
Middagspianist er det klassiske valg til bryllup og fest. Det lægger en god bund under middagen og kan i høj grad være med til at bygge jeres fest op. Der har i nogle år været tradition for at booke pianister der spiller under middagen, og bagefter spiller op til dans med rytmeboks og keyboard. Selvom vi anerkender at det er der rigtig mange mennesker der synes er hyggeligt og sjovt, så synes vi ikke selv at det lever op til vores standard for det musikalske produkt vi ellers leverer. Vi har derfor valgt ikke at have den slags pianister, men kun at have pianister der er fantastisk dygtige og gode til at skabe stemning under middagen.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner