• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

DJ til fest

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Den vigtigste tid til en fest er altid fra det tidspunkt hvor middagen slutter, og 3 timer frem. Til de fleste fester vil det give bedst mening at koncentrere budgettet til underholdning på det tidsrum. Musik til festen, kan få hele aftenen til at toppe og give en meget intens og fantastisk oplevelse for gæsterne.

Musik til festen alt samlet ét sted

Hvis man gerne vil have både band og DJ, så er det en rigtig god idé at booke al musik til festen ét sted. Hvis man booker flere steder fra, så vil hvert indslag have sit eget udstyr med, og der vil være en masse tid der bliver spildt på opstilling af udstyr. Booker man DJ til fest hos os os vil alle bruge det samme udstyr hele aftenen og I får kontinuerlig musik til festen, der fungerer præcis som det skal.

Firmafest med DJ

Til en firmafest er kombinationen af DJ og band ekstra stærk. For de fleste firmafester, så er det svært at få sparket festen i gang. Der er ofte en barriere man lige skal over før alle føler sig komfortable og bevæger sig ud på dansegulvet. Her fungerer et band virkelig godt, da det giver den ekstra energi der skal til for at sparke festen i gang. Live musik til festen giver et menneskeligt element som er mere imødekommende og det show som følger med et band, er ofte det der løber festen i gang.
Når bandet så har fået festen i gang, så tager DJ'en over. Det rigtig gode ved en DJ til fest, er at man kan få mange timer til en lav pris. Så når man kombinerer DJ og band, så får man det bedste fra begge verdener. Festen kommer godt fra start og topper med et helt fyldt dansegulv. Efterfølgende holder DJ'en festen kørende og selv de mest udholdende får danset sig trætte.

Bryllup med band og DJ

At kombinere band med DJ til et bryllup kan fungerer rigtig godt.
Typisk vil man have bandet til at gå på omkring klokken 23.00 og de vil så være færdige ved en 2 tiden. Hvis man gerne vil have at festen skal fortsætte hele natten, så kan det være en god idé med en DJ til fest efter bandet. Vores DJ's medbringer altid lyd og lys til dansegulvet og sørger for at jeres gæster hygger sig lige til den lyse morgen. Ønsker I også band kan I læse mere om hvad vi tilbyder her. Underholdning til bryllup


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner