• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

DJ & band

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Kombinationen af band og DJ er altid utroligt stærk. Her får man det bedste fra begge verdener. DJ'ens styrke er at han kan spille et nummer præcis som du kender det, og du ved hvad du får. Det er godt hvis man her et indslag, hvor man gerne vil have at et helt specielt nummer bliver spillet og det skal lyde fuldstændigt ligesom på pladen. Styrken ved livemusik, enten med et band eller en hyggepianist er at der er langt større indlevelse, nerve og menneskelighed. Dette kan dog også være en svaghed, da der altid vil være noget af musikeren selv med i det nummer der bliver spillet. F.eks. er det ikke så romantisk hvis bruden ønsker et nummer til sin mand, og så står der en mandlig musiker og spiller kærlighedssange til gommen. Men hvis man ønsker et nummer til brudeparret, og det bliver spillet live, så kan det blive et utroligt smukt øjeblik.

DJ eller hyggepianist?

Under middagen vil man typisk vælge imellem en DJ eller en hyggepianist, muligvis en guitarist. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Styrken ved en DJ er at han kan spille alt. Vores DJ's har alle et meget stort musikbibliotek, og oven i det har vi altid trådløst internet med, så alle sange kan hentes ned fra internettet. Dinnermusik med hyggepianist eller guitarist kan dog ofte giver en mere elegant og luksuriøs stemning. Hvis gæsterne har sange, hvor de gerne vil have musik til, så er det også bedst med enten guitarist eller hyggepianist.

Hvor længe skal DJ'en spille?

Det er en rigtig god ide at have DJ'en til at starte samtidigt med at man sætter sig til bords. Det giver en god effekt at musikken allerede spiller, når gæsterne går ind i lokalet. Eventuelt kan man også have valgt et stykke musik, som brudeparret går ind under. Så vil man lade alle gæsterne tage plads først, og så til sidst lade brudeparret gå ind. Sig endelig til hvis I har specielle ønsker. Vores DJ's er altid imødekommende og gør alt for at I får en god aften.

DJ og band pris

Hvis man booker band hos os, så kan man booke DJ'en under middagen for 4.000kr. alt inklusiv.
Prisen inkluderer musik fra klokken 18.00 og frem til at bandet går på.
Bandet vil typisk gå på 23.30 og starte med brudevalsen. Det giver en super god start på festen, hvor alle gæsterne med det samme er på dansegulvet.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner