• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Underholdning til bryllup tryllekunstner

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Tryllekunstner der overrasker gæsterne

Hos Absolute Party har vi et samarbejde med Daniel Livingstone, der tidligere har tourneret med Rune Klan, en af landets dygtigste og mest charmerende tryllekunstnere.
Daniel leverer et show der passer rigtig godt til bryllupper, firmafester og andre store begivenheder. Daniel kan enten optræde hvor han går fra bord til bord og tryller for de individuelle gæster. Eller med et større show hvor han underholder hele festen på én gang. Den første type show fungerer rigtig godt i starten af middagen som isbryder og skaber en super god stemning i lokalet. Den anden type show fungerer godt som et indslag der samler hele festen, og giver alle noget at grine og forundres af. Når man booker Daniel hos os får man en samlet pris på hele arrangementet med stor rabat.

Underholdning til bryllup

Når man booker underholdning til bryllup, så gælder det om at finde artister som ikke kun er dygtige, men også charmerende og varme. Det skaber den bedste stemning og sikrer en fantastisk oplevelse. Underholdning til bryllup er en kunst, som få mestrer lige så godt som Daniel. Hans show er meget elegant og hyggeligt, ikke fjollet og klovnet. Med Daniel kommer man til at grine en masse og ikke mindst bliver man underholdt af det hurtige og ekstremt høje niveau af trylleshow, men man føler også samtidigt at man er til et arrangement med stil og klasse.

Tryllekunstner til firmafest

Daniel Livingstone har tidligere tourneret med Rune Klan og har tonsvis af erfaring fra store firmafester i både Danmark og udlandet. Tryllekunstner til firmafest, er noget som fungerer virkelig godt, det bryder isen og giver gæsterne noget at snakke om. Daniels charme går altid lige ind, og man føler sig med det samme godt tilpas sammen med ham.


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner