• Vi fik et brag af en fest.

  Anne Nielsen...

  Read more
 • Wow sikke en fest!

  Johanne Marstall Red Bull...

  Read more
 • Kan varmt anbefales.

  Peter Velin Danske Bank...

  Read more

Anmeldelser

Musik til fest, julefrokost, bryllup og firmafester.

Vi prøver at give alle der booker os en unik og fantastisk oplevelse. Vi elsker simpelthen at spille musik, og vi tager vores rolle som partyband meget seriøst. Vores mål er at levere den bedste underholdning til jeres fest, hver gang.

Vores glæde, og den kærlighed for musik vi føler, stråler ud af os når vi spiller.
Så snart vi står på scenen giver vi den alt hvad vi har i os og leverer et show i topklasse. Uanset om det er musik til julefrokost, bryllup, privatfest, konfirmation, firmafest eller bare en lille hyggelig reception, så sørger vi for at kaste os 100% ind i opgaven. Her får du underholdning til fest i absolut top klasse.

Mange af vores søde kunder skriver til os efter at de har haft besøg af vores partyband, og her på siden kan du læse hvad de skriver om os. Vi er selvfølgelig glade for den enormt positive respons vi modtager fra jer der booker os, og vi lover at vi vil gøre alt for at leve op til jeres pæne ord og flotte anmeldelser. Læs anmeldelserne her på siden, så ved du at du trygt kan booke underholdning til fest hos os.

Musik til firmafest

Vi bookede Absolute Party til vores firmafest, og det er vi rigtig glade for. Der var styr på alting, vi fik kontrakt, god vejledning og følte hele vejen igennem at vi trygt kunne læne os tilbage og lade Absolute Party stå for det hele.
Selve aftenen kunne ikke være gået bedre, dansegulvet var fyldt fra første nummer. Bandet havde medbragt et rigtig flot lysshow og det hele udstrålede bare professionalisme og kvalitet.
Sidst men ikke mindst, så udstrålede bandet en glæde der smittede af med det samme.
Vi siger tak for en helt eminent aften.

Peter Fremberg DI solutions

Musik til bryllup

Hej Absolute Party. Vi var lige inde og se koncert i Tivoli, og da vi kigger op på scenen, så står guitaristen fra vores bryllup og spiller. Super fed oplevelse, og vores venner blev vidst lidt misundelige.

Susanne og Morten

 

Musik til fødselsdag

Jeg havde hørt en masse godt om Absolute Party fra mine venner som bookede dem til deres bryllup, og var derfor overbevist om at de var de rette til min 40 års fødselsdag.
Det var de!
Vi fik et brag af en fest med et veloplagt band, (super dygtig sanger) god energi og masser af dans.
Jeg kan klart anbefale dem til andre, der er ingen tvivl om at de ved hvordan man sætter gang i en fest.
Jeg havde desuden været ekstra besværlig og ønsket nogle bestemte numre, som jeg elsker. Dem klarede de alle sammen helt fantastisk godt.

Anne Nielsen

 

Musik til bryllup

Tak for det VILDESTE bryllup!!
Man håber altid at gæsterne kommer ud og danser, når man bruger en masse penge på en fest. Det er I jo en garanti for!

Vi er SÅ glade for den vejledning vi fik. Uden jer havde vi været helt på bar bund.
Til alle jer andre, så er det meget tydeligt når man booker Absolute Party at de ved hvad de laver. Der er styr på alting, og de ved en hel masse om hvad man kan gøre for at sikre en ekstra god fest.

Alexander og MArie

 

Musik til bryllup

Lyt til dem! De råd de giver er guld værd!

Joshua og Sofie

 

Underholdning til fest

Absolute party er et helt fantastisk band. De kan virkelig anbefales!

Sussi Langsahm

Musik til firmafest

Vi kan varmt anbefale Absolute Party.
Vi havde booket deres helt store pakke, samt scene og lysshow til vores personalefest.
Jeg tror samtlige 600 gæster rundede dansegulvet. Bandet havde et utroligt alsidigt repertoire og ramte alle på tværs af musiksmag.

Selve processen op til dagen var rigtig god. De lyttede til vores ønsker og kom med gode ideer til hvordan opgaven kunne løftes. Deres lydmænd og scenefolk kom dagen forinden og satte alting op, også her blev vi mødt af meget professionelle folk.

Carsten Lauritsen QT capital

 

Musik til bryllup

Tusind, tusind tak for et uforglemmeligt bryllup.

Vi kunne ikke have håbet på en bedre aften.
Dennis går stadig og nynner flere af numrene...

Mange af vores gæster var henne og rose os for musikken, så I skal nok regne med at blive booket til bryllupper og fødselsdage i familien langt ud i fremtiden.

Endnu en gang tak og håber I kom godt hjem, I havde jo en lang tur foran jer.

Dennis og Kathrine

 

Musik til firmafest

Vi havde en fantastisk julefrokost og Absolute Party var virkelig prikken over I'et.

Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, og vi bookede med det samme bandet til næste års julefrokost.

Alt gik som planlagt, bandet var til stede hele vejen igennem planlægnings processen, og de spillede rigtig godt.

Vi kan sagtens anbefale Absolute Party til andre.

Peter Velin Danske Bank

 

Musik til firmafest

Vi kontaktede Absolute Party i forbindelse med vores store nytårs show efter at have fået dem anbefalet fra vores event arrangør.
Der er ingen tvivl om at de her drenge kan trykke en fest af!

Vores arrangementer er kendetegnet ved energi, kant og nerve. Det leverer bandet helt klart. VI havde primært ønsket at der blev spillet rock numre. Som jeg forstår det, så spiller bandet normalt lidt mere blandet musik med en masse pop, men de fyrede det vildeste rock show af. AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Bryan Adams, Rage against the machine. Fed, fed musik og den fik for fuld hammer.

En KÆMPE oplevelse. Absolute Party fejede fuldstændigt benene væk under os. Vi havde hørt rigtig meget godt om bandet, men vi havde aldrig troet at det kunne være SÅ godt. Tak drenge!

Peter Johanne Marstall Red Bull

 

Musik til julefrokost

Sørg for flade sko, og noget tøj der ikke er for varmt. Fantastisk julefrokost. Vi stod ikke stille et eneste øjeblik af de 3 timer Absolute Party spillede...

Julie Severinsen

 

Musik til bryllup

Super, super dygtige musikere. Tak for en magisk aften.

Morten og Lotte

 

Musik til julefrkost

Hvis man ikke har råd til både at hyre Thomas Helmig, Burhan G, Rasmus Seebach og Medina til sin fest, så gør I det mindst lige så godt som dem alle sammen til sammen.

Erin Paulano Realkredit Danmark

 

Musik til bryllup

Absolute party skulle spille til vores bryllup, og vi havde været rigtig besværlige og ønsket sange, specielle indslag, en anden version af brudevalsen og en bestemt dresscode til bandet. Alt sammen klarede de uden problemer og flere af de numre vi havde ønsket lød bedre end originalen, på trods af at det er numre, vi har elsket siden vi var børn. Vi kan kun beskrive dem med et ord. WOW!

Amanda og Søren

Underholdning til fest

Vi havde bandet ude og spille til min 50 års fødselsdag. Vi kunne ikke være mere tilfredse. God vejledning, rigtig behagelige mennesker og fantastisk musik.

Peter Rasmussen

 


Lyt til vores demoer


 

DJ til fest
DINNERMUSIK & BAND
Tryllekunstner